Кулинарен тиймбилдинг на открито

През месец юни за пореден път реализирахме един наш уникален формат- кулинарен тиймбилдинг. Заедно с нашите участниците преживяхме истински кулинарни приключения: готвихме на открито като менюто беше изцяло със здравословна насоченост.

Отново станахме свидетели на какво е способен човек когато има ресурси, свобода и фантазия. Резултатът се нарича „шедьовър“!

Отборите създаваха собствени ястия, които поразиха комисията по оценяване със своя уникален вкус и визия:
Пълнозърнести питки, риба на пещ и на барбекю /последното по никакъв начин не я изсуши/, здравословно изпечени зеленчуци бяха само част от менюто.

Залагаме на качествената и здравословно приготвената храна, защото сме убедени, че тя подобрява качеството, а оттам и продължителността на нашия живот. Рецептите, които предлагаме на нашите участници, са точно такива. Те научават полезна информация за продуктите, различни комбинации от тях и как да ги приготвят, така че да се запазят максимално ценните им качества.

Кулинарният тиймбилдинг насърчава творчеството и екипната работа. Ние гледаме на него като на подход за мотивация на хората в организацията. Именно това се цени от нашите клиенти.

И не на последно място – участниците винаги ни поразяват с кулинарните си умения. Така че всеки път ние също научаваме нещо ново.

За контакти и запитвания:

info@a3-vd.com